Hoe je je man plezier hebt?

Tot op heden is een van de belangrijkste oorzaken van echtscheidingen het gebrek aan seksleven. Veel paren stoppen geleidelijk aan seksleven. Omdat wat? Hoe je je favoriete man een plezier te leveren, zodat hij alleen jou wilde?

Ten eerste moet je aan jezelf werken. Vrijgesteld worden. Niet schaamt om het woord te zeggen "seks". Mannen houden van vrijgestelde vrouwen. Het is nog beter om seks te hebben wanneer je een man kunt zien om je te zien. Hoe kreeg je hoe goed je je lichaam bezit. En nog een wapen van vrouwen is een kanten ondergoed, meestal rood, wit, zwart. Kant is zeer opwindende mannen. Man – houdt van ogen.

Ten tweede, om te beginnen, kun je intieme massages proberen. Als je je handen en lichaam correct gebruikt en weet de erogene punten in een man, dan kun je de zee van plezier bezorgen. Keneilde een echtgenoot op de lippen, in de nek – het is ook een gevoelige zone, zoals de ushoy. Ook veel plezier voor mannen geeft zuig- en serveerpoorten. Nog meer mannen houden van als ze een hele navel hebben en met hem spelen, met seks met seks. Moet de billen nog steeds niet vergeten. Er zijn ook gevoelige plaatsen. Je kunt een slag, comprimeren en sturen. En de meest erogene zone is natuurlijk seksuele lul en testikels. Mannen houden van als ze hem kussen, hand op en neer bewegen. En als je op pijpbeurt beslist, krijgt de man het grootste plezier.

Ook willen mannen iets nieuws proberen, nieuwe sensaties ervaren. Ze willen orale seks proberen. Maar niet elke vrouw, hij brengt plezier. Hoewel mannen denken over het tegendeel. Zoals ze hebben, is deze plaats ook erg gevoelig.

Zelfs na elk geslacht, vraag wat ik leuk vond, en wat niet. En probeer iets nieuws, dan zullen jij en je partner tevreden zijn.